Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michelle Rodriguez na één dag op vrije voeten

Shownieuws

Michelle Rodriguez is vrijgelaten na één dag van haar celstraf van 60 dagen te hebben uitgezeten. De actrice mocht de gevangenis verlaten vanwege overbezetting.

(Novum/AP) - Michelle Rodriguez is vrijgelaten na één dag van haar gevangenisstraf van zestig dagen te hebben uitgezeten. De 27-jarige actrice, bekend uit de serie Lost, mocht donderdag de gevangenis in Los Angeles verlaten wegens overbezetting. Rodriguez zat vast voor het schenden van de voorwaarden van een voorwaardelijke straf. De autoriteiten hebben dinsdag niet bekendgemaakt of meer gevangenen zijn vrijgelaten.

De actrice werd in december op Hawaï aangehouden wegens rijden onder invloed. Hiermee schond ze haar driejarige proeftijd van een straf van twee jaar geleden. Rodriguez werd in 2004 voorwaardelijk veroordeeld omdat ze in Los Angeles met een borrel op achter het stuur werd gepakt. Voor de overtreding op Hawaï zat de actrice in april een celstraf van vijf dagen uit.

Rodriguez moet nog wel een taakstraf van dertig dagen vervullen. Ook blijft haar proeftijd tot juni 2009 intact. De actrice was niet bereikbaar voor commentaar.

Rodriguez speelde in Lost de rol van politievrouw Ana Lucia. Begin mei overleed het karakter in de tv-serie. Volgens de producenten hebben de veroordelingen van Rodriguez niets te maken met het verdwijnen van haar personage in Lost.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen