Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Trijntje treurt niet om haar dikke buik

Shownieuws

Trijntje Oosterhuis vindt het niet erg dat ze een voller figuur heeft nu ze zwanger is. "Die vorm van ijdelheid moet je tijdens een zwangerschap vergeten."

Trijntje Oosterhuis heeft er geen problemen mee dat ze een voller figuur heeft nu ze zwanger is. "Die vorm van ijdelheid moet je tijdens een zwangerschap overboord gooien", zegt de brunette deze maand in het tijdschrift Glossy. Na de bevalling zal Trijntje niet direct als een gek gaan lijnen. "Ik vind het wel stoer om te durven laten zien dat je een kind hebt gekregen."

De 33-jarige zangeres verwacht haar tweede kind in augustus. Met echtgenoot Sander heeft ze al een zoontje, Jonas. Trijntje vindt zichzelf ook als ze niet zwanger is een 'echte Rubensvrouw', maar denkt niet dat ze ooit zal worden aangekeken op haar figuur. "Ik heb er nooit een album minder om verkocht dat ik wat dikker ben."

Onlangs werd bekend dat Trijntje in december op tournee gaat met het Metropole Orkest. Ze gaat in elf theaters liedjes van componist Burt Bacharach vertolken.

Voor Trijntje is het een plezier om snel na de bevalling weer aan het werk te gaan. "Van zingen word ik blij." De zangeres weet dat haar kinderen geen aandacht tekort zullen komen, omdat ze de zorg deelt met haar man. "Ik vind het heel belangrijk dat een van de ouders er is en dan maakt het niet uit of het de vader of de moeder is."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen