Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Heather Mills wil op tv haar verhaal vertellen'

Shownieuws

Heather Mills wil in een televisie-interview de geruchten die over haar de ronde doen ontkrachten. Ze zou alleen met Paul McCartney zijn getrouwd om zijn geld.

Heather Mills overweegt op televisie de geruchten over haar te ontzenuwen. Dat meldt de website van de Engelse krant The Evening Standard. Het 38-jarige voormalig model wil het beeld dat van haar is ontstaan na de aankondiging van haar scheiding met Paul McCartney veranderen. Mills en McCartney kondigden eerder deze maand hun scheiding aan, na een huwelijk van vier jaar.

De laatste weken werd in de Britse media flink gespeculeerd over het geld dat Mills aan de scheiding zou overhouden. Naar verluidt houdt Mills tussen 148 en 296 miljoen euro aan de breuk over. Ze wordt er in de media van beschuldigd dat ze alleen met de voormalige Beatle is getrouwd om zijn geld. Op zijn website noemt McCartney de geruchten 'belachelijk en kwetsend'. "Er is niets van waar. Heather is een gulle vrouw die het grootste deel van haar tijd besteedt aan het helpen van mensen die het slechter hebben dan zij."

Mills wil nu 'haar kant van het verhaal' vertellen in een gesprek met presentator Trevor McDonald in zijn nieuwsprogramma 'Tonight'. Het doet denken aan het televisie-interview dat Prinses Diana in 1995 had met presentator Martin Bashir. De prinses sprak toen openlijk over haar mislukte huwelijk met de Britse kroonprins Charles.

De vergelijking tussen Heather Mills en Prinses Diana is al eerder gemaakt in de Britse media. Zij staan beiden bekend om hun grote inzet voor goede doelen, vooral voor anti-mijncampagnes. Mills is beschermvrouw van de stichting Adopt-a-Minefield. Ze heeft affiniteit met mensen die een arm of been hebben verloren. Zelf verloor ze op 25-jarige leeftijd een been bij een ongeluk. Diana bezocht slachtoffers van mijnen in Angola en riep enkele weken voor haar dood in 1997 op tot internationale actie tegen mijnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen