Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michelle Rodriguez vindt gevangenis geweldig

Shownieuws

Michelle Rodriguez heeft geen spijt van haar keuze om een celstraf uit te zitten in plaats van het verrichten van een taakstraf. Ze vond de cel geweldig.

Michelle Rodriguez heeft geen spijt van haar keuze om een celstraf uit te zitten in plaats van het verrichten van een taakstraf van 240 uur. De 27-jarige actrice, bekend uit de televisieserie Lost, noemt haar ervaring in de gevangenis in de Engelse krant The Daily Telegraph 'geweldig'. "Ik houd van mensen en in de gevangenis zaten hele pure mensen."

Rodriguez was niet bang dat haar tijdens de vijf dagen in de bajes iets zou overkomen. "Ik geloof in het lot", verklaart ze. "Als ik vermoord word in de gevangenis, dan is dat nu eenmaal zo. Maar mijn medegevangenen bleken erg cool te zijn." Bovendien vindt Rodriguez dat ze goed van zich af kan bijten.

Eind april verkoos Rodriguez een celstraf en het betalen van een boete van ruim vierhonderd euro boven het verrichten van een taakstraf. Ze was in december gearresteerd op Hawaï toen ze met een borrel op achter het stuur zat. Na aftrek van één dag voorarrest bleef een celstraf van vijf dagen over.

Rodriguez speelt in Lost de rol van politievrouw Ana Lucia. Begin mei overleed het karakter in de serie. Volgens de producenten van de tv-serie heeft de strafvervolging van Rodriguez niets te maken met het verdwijnen van haar personage uit Lost.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen