Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Benen van Mariah zijn goud waard

Shownieuws

Mariah Carey heeft onbetaalbare benen. Haar ledematen heeft ze laten verzekeren voor een miljard dollar. Ze is een van de sterren in een reclame van Gilette.

Mariah Carey heeft onbetaalbare benen. De Amerikaanse brunette heeft haar ledematen laten verzekeren voor een miljard dollar. Ze heeft daartoe besloten omdat ze een van de sterren is in de reclamecampagne 'Legs of a Goddes' van scheermesjesfabrikant Gilette, meldt The Daily Telegraph. De zangeres wil zeker zijn van de best mogelijke medische behandeling als er iets misgaat tijdens haar tournee door de Verenigde Staten.

Het hoge verzekeringsbedrag heeft te maken met de toegenomen populariteit van Mariah, verklaart een bron in de Britse krant. "Het bedrag weerspiegelt haar populariteit. Ze staat aan het begin van een tournee en moet voorzichtig zijn." Op 5 augustus begint de 36-jarige Mariah aan haar Amerikaanse tournee 'The adventures of Mimi: the voice, the hits, the tour'. Het is haar eerste tournee sinds 2003.

Mariah's album 'Emancipation of Mimi' betekende vorig jaar haar comeback na de slecht verkopende albums 'Glitter' (2001) en 'Charmbracelet' (2002). Haar nieuwe album werd vorig jaar het best verkochte album in de Verenigde Staten en won in februari drie Grammy's, waaronder die voor 'beste r&b-album'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen