Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Victoria tipt Katie over zwangerschapskilo's

Shownieuws

Katie Holmes heeft Victoria Beckham ingeschakeld in haar strijd tegen de zwangerschapskilo's. Ze wil in vorm zijn voor haar huwelijk met verloofde Tom Cruise.

Katie Holmes heeft Victoria Beckham ingeschakeld in de strijd tegen de zwangerschapkilo's. De 27-jarige nieuwbakken moeder riep eerder de hulp in van het bedrijf Buff Brides ('Fanatieke bruiden') om in vorm te zijn voor haar huwelijk met Tom Cruise, maar zou meer hebben aan de tips van de drievoudige moeder en superdunne Victoria. Dat meldt de Britse krant The Mirror.

Holmes beviel vorige maand van dochter Suri. Ex-Spice Girl Victoria heeft drie zoons van topvoetballer David Beckham, Brooklyn (7), Romeo (3) en Cruz (1). Aan Holmes is duidelijk te zien dat ze kort geleden is bevallen. Victoria had op wonderbaarlijke wijze onmiddellijk na de geboorte van haar kinderen haar oude figuur terug.

De sterren leerden elkaar in Spanje kennen tijdens een voetbalwedstrijd van Real Madrid, de club van stervoetballer David. Katie's verloofde Tom Cruise stelde de vrouwen aan elkaar voor en sindsdien zijn ze goede vriendinnen. Het is niet bekend wanneer Tom en Katie elkaar het jawoord geven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen