Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Henny Huisman keert terug bij EO

Shownieuws

Henny Huisman keert na een mislukt avontuur bij Talpa terug bij de EO. Voor die omroep maakt de 54-jarige presentator een nieuwe serie van Huize Huisman.

Henny Huisman keert na een mislukt avontuur bij Talpa terug bij de Evangelische Omroep (EO). Voor de publieke omroep maakt de 54-jarige presentator een nieuwe serie van het programma Huize Huisman. Het programma is vanaf 7 november bij de EO te zien. De omroep zendt er vier afleveringen van uit.

In Huize Huisman kunnen bruiden en bruidegommen die hun huwelijk door omstandigheden hebben moeten uitstellen elkaar op een mooie locatie alsnog het jawoord geven. Deze keer is de trouwlocatie niet op het Antilliaanse eiland Bonaire, maar in een kasteel in Nederland.

Huisman heeft voor deze plek gekozen, omdat een bruiloft in het buitenland voor veel mensen lastig is, verklaarde hij dinsdag in het SBS-programma Shownieuws. "Je moet toch veel achterlaten om in Bonaire te trouwen. Oma die slecht ter been is, kan bijvoorbeeld niet mee. Dat hoeft nu dus niet."

Huisman presenteerde in februari voor Talpa de Sponsor Loterij Super Suprise Show. Nadat bij RTL geen plaats meer voor hem was, stapte de presentator in 2003 over naar de EO. Daar maakte hij de programma's Henny zoekt God en Huize Huisman. Na zijn avontuur bij Talpa zat Huisman zonder werkgever.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen