Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chazia Mourali wil graag jong blijven

Shownieuws

Chazia Mourali doet haar best om jong te blijven. "Ik eet gezond, drink weinig koffie en veel kruidenthee, en slapen is heel belangrijk voor me."

Chazia Mourali doet haar best om jong te blijven. "Ik eet gezond, drink weinig koffie en veel kruidenthee, en slapen is heel belangrijk voor me", vertelt de 42-jarige televisiepresentatrice deze week in programmablad Televizier. "Ik gebruik peperdure crèmes, laat peelings doen en ik heb een vast schoonheidsinstituut waar ik regelmatig naartoe ga."

Chazia sluit niet uit ooit cosmetische ingrepen te laten doen, maar wel 'met behoud van identiteit'. Zo verwijst zij naar een scène in een Pippi Langkous-film waarin het roodharige meisje trots zegt geen last van haar sproeten te hebben, maar ze enig te vinden. "Zo zouden we moeten zijn: tevreden met onszelf."

Momenteel presenteert Chazia de Achmea Kennisquiz op RTL4. Zij werd bekend met het programma De Zwakste Schakel, waarin zij de kandidaten hard onder handen nam. Haar 'bitchy' imago uit dat programma achtervolgt haar nog steeds, vertelt de dochter van een Tunesiër en een Nederlandse.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen