Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tatum Dagelet heeft geen tijd voor vriendinnen

Shownieuws

Tatum Dagelet heeft het druk, ook al komt ze momenteel niet op televisie. Door haar werkzaamheden verwaarloost de 31-jarige tv-presentatrice haar vriendinnen.

Tatum Dagelet heeft het druk, ook al komt ze momenteel niet op televisie. Door haar vele werkzaamheden verwaarloost de 31-jarige presentatrice haar vriendinnen. "Het schuldgevoel naar mijn dochter begint ook op te lopen, omdat mama altijd moe is", schrijft Tatum deze week in haar column in het programmablad Televizier. "En mijn moeder is boos omdat ik haar alleen als oppas gebruik en nooit tijd heb om met haar te praten."

Toch wordt in de roddelpers geschreven over een rustige periode in de carrière van Tatum. "Hebben ze dan nooit gehoord van 'vooruit werken'?", vraagt ze zich af. "Ik heb het naar mijn gevoel nooit zo druk gehad."

Haar datingshow 'Weet wat je date!', waaraan zij nu zo druk bezig is, werd door Veronica vooruitgeschoven van maart naar september om de Meimaand Filmmaand meer aandacht te geven. "Goed voor ons, de makers, want wij hebben meer tijd om er iets nog mooiers van te maken", vindt Tatum. "Maar de kijkers, onder wie mijn vriendinnen en de bladen die schrijven dat ik geen reet uitvoer, zien niet dat ik zeker mijn energie ergens in stop."

In het datingprogramma krijgt een single vijf kandidaten van het andere geslacht te zien, zonder hen op dat moment te horen. Ook krijgen zij alle kandidaten te horen, zonder hen op dat moment te zien. Bijgestaan door twee vrienden of vriendinnen moet de single in vier ronden een keuze maken uit de kandidaten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen