Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Charlie Sheen zoekt liefde op internet'

Shownieuws

Charlie Sheen zoekt zijn nieuwe liefde op het internet. Volgens The National Enquirer heeft de acteur zich aangemeld op de datingsite MillionaireMatch.com.

Charlie Sheen zoekt zijn nieuwe liefde op het internet. Volgens de krant The National Enquirer heeft de acteur zich aangemeld op de datingsite MillionaireMatch.com. Sheen zou op die manier proberen over de breuk met ex-vrouw Denise Richards heen te komen. Het koppel ging in maart uit elkaar na een huwelijk van drie jaar.

Sheen doet zich op de site voor als een talentenscout, schrijft The National Enquirer. Volgens een bron van de krant heeft hij op deze manier al verschillende afspraakjes gemaakt. De acteur zou zich uitgeven voor iemand anders om te voorkomen dat vrouwen massaal op zijn profiel reageren omdat hij beroemd is.

Een woordvoerder van Sheen verklaart tegenover de krant dat het niet raar is dat Sheen zijn heil zoekt in het internet. "Charlie is single en als hij ervoor kiest om via het internet te daten, zie ik daar geen kwaad in. Als je beroemd bent, kun je niet zomaar in een bar vrouwen gaan versieren. De mogelijkheden om een vrouw te ontmoeten zijn beperkt voor Charlie."

Charlie Sheen ligt de laatste tijd regelmatig onder vuur. Hij kreeg in april een straatverbod opgelegd. De acteur moet minimaal negentig meter uit de buurt van Richards en hun twee dochtertjes, Sam en Lola, blijven. Hij zou haar en haar ouders hebben bedreigd.

Richards beschuldigt haar ex-man ook van seksverslaving. In mei verklaarde de directeur van een escortbedrijf dat Sheen regelmatig prostituees inhuurde om lesbische shows voor hem op te voeren. Eerder gaf de acteur toe klant te zijn geweest van hoerenmadam Heidi Fleiss. Hij gaf bijna veertigduizend euro uit aan haar prostituees.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen