Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kylie Minogue kwaad om plannen voor kerncentrale

Shownieuws

Kylie Minogue is woedend over plannen van de Australische regering om een kerncentrale te bouwen vlakbij haar grond.

Kylie Minogue is woedend over plannen van de Australische regering om een kerncentrale te bouwen. De kernreactor moet verrijzen op het eiland waar zij een stuk grond heeft gekocht. Dat meldt The Daily Telegraph. Volgens de krant kocht de Australische zangeres het idyllische stukje land op French Island, vlak bij haar woonplaats Melbourne, om er een villa te laten bouwen.

De vader van Kylie is inmiddels begonnen met een onderzoek naar de invloed van een atoomcentrale op de flora en fauna van het eiland, schrijft het dagblad. French Island heeft niet meer dan honderd inwoners, maar staat bekend om het grote aantal exotische planten en zeldzame wilde dieren.

Een bron vertelt in de Australische krant dat Kylie verbaasd, maar vooral verdrietig is om de plannen. "Een vakantieverblijf op een afgelegen eiland was haar droom. Ze heeft bewust voor deze plek gekozen om zich te kunnen afzonderen."

Kylie, die vorige maand 38 werd, herstelt momenteel van borstkanker. Ze werkt aan haar comeback als zangeres en gaat naar verluidt trouwen met haar vriendje Olivier Martinez.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen