Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Verlegenheid blokkeerde zangcarrière Paris Hilton

Shownieuws

Paris Hilton was lange tijd te verlegen om te zingen. Inmiddels is ze over haar angsten heen en werkt ze aan haar debuutalbum dat later dit jaar verschijnt.

(Novum/AP) - Paris Hilton was lange tijd te verlegen om te zingen. Volgens de 25-jarige societyster zijn haar talenten daardoor lang verborgen gebleven. "Ik heb altijd een goede stem gehad en ik wist dat ik kon zingen, maar ik was te verlegen om er iets mee te doen." Inmiddels is Paris over haar angsten heen. Haar debuutalbum, met een nog onbekende titel, verschijnt later dit jaar.

De eerste cd van Paris is een mix van reggae, pop en hiphop. "Ik houd van alle soorten muziek. Op mijn album staat voor elk wat wils", verklaart de diva de keuze voor een gevarieerd repertoire. Zo brengt ze als eerste single het reggaenummer 'Stars are blind' uit en verklapte ze eerder de Rod Stewart-hit 'Do you think I'm sexy' te hebben gecoverd.

Volgens Hilton is ze een getalenteerd liedjesschrijver. Zeven van de nummers die op het album staan zijn van haar hand. Ook laat ze weten dat zingen haar grootste talent is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen