Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jude Law gezien met nieuwe vlam

Shownieuws

De Britse acteur Jude Law is betrapt met een nieuwe vlam: de Australische zangeres en actrice Sophie Monk. Het paar is twee keer knuffelend gespot in een hotel.

De Britse acteur Jude Law is betrapt met een nieuwe vlam: de Australische zangeres en actrice Sophie Monk. Dat meldt de website Hollywood.com. Volgens de site is het paar tot twee keer toe knuffelend gespot in een hotel in Los Angeles.

De woordvoerder van Monk ontkent de geruchten. "Ze is hooguit een of twee keer toevallig tegen hem aangelopen. Van dat knuffelen weet ik niets." Hardnekkig ontkennen dat sprake is van een romantische relatie deed de woordvoerder echter niet.

De 26-jarige Sophie Monk brak door met de Australische meidengroep Bardot, het equivalent van het Nederlandse Raffish. Beide groepen waren het resultaat van het televisieprogramma Popstars: the Rivals. De blondine speelde in films als 'The mystery of Natalie Wood' en 'Date movie'. Ze zou onlangs haar eerste grote Hollywood-rol in de wacht hebben gesleept.

Law werd kort geleden nog gezien met ex-verloofde Sienna Miller. Hun relatie liep vorig jaar op de klippen toen de 33-jarige acteur zijn affaire met de oppas van een van zijn kinderen opbiechtte. Miller stortte zich, na enkele maanden 'knipperlichten' met Jude, in de armen van 'Factory girl'-tegenspeler Hayden Christensen. Inmiddels zou ze weer vrijgezel zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen