Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michael Jackson bezoekt weeshuis

Shownieuws

Michael Jackson heeft zondag een weeshuis bezocht in Tokio. Zowel in het Engels als in het Japans zei de zanger dat hij hield van het enthousiaste publiek.

(Novum/AP) - Popster Michael Jackson heeft zondag een weeshuis bezocht in Tokio. Nadat de 47-jarige Amerikaan zich door de horde fans bij het gebouw had gewurmd, werd hij opgewacht door meer dan 160 kinderen tussen 3 en 18 jaar en nonnen in grijs uniform. "Ik hou van jullie", zei Jackson in het Engels tegen de juichende menigte. Een kort moment overlegde hij met zijn tolk. Toen riep hij: "Aishiteru." Dat betekent hetzelfde in het Japans.

De 'King of pop' maakt een tournee door de Aziatische wereld. Hij wil onder meer praten met vooraanstaande zakenmensen. Jackson kwam naar Tokio om een prijs van muziekzender MTV Japan in ontvangst te nemen.

Zijn optreden in Japan wordt gezien als een comeback. Sinds zijn vrijspraak van kindermisbruik vorig jaar, heeft 'Wacko Jacko' de publiciteit gemeden. Hij verhuisde naar de golfstaat Bahrein en is momenteel in Europa op zoek naar een nieuw huis. Het duurt vermoedelijk tot november voordat Jackson, wiens laatste album uit 2001 dateert, weer een cd uitbrengt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen