Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Seks met Mick Jagger was net boksen'

Shownieuws

Ex-model Janice Dickinson doet een boekje open over Mick Jagger. In het boek 'Check, please!' beschrijft zij haar bedsessies met de rocker als bokswedstrijden.

Ex-model Janice Dickinson doet een boekje open over Mick Jagger. In haar boek 'Check, please!' beschrijft de 53-jarige Amerikaanse haar bedsessies met het rockicoon als bokswedstrijden, meldt het Britse persbureau WENN. "Hij draaide mij om en dan draaide ik hem om", schrijft Dickinson. "Dat was niet moeilijk, doordat hij maar tot mijn schouders kwam als we rechtop stonden."

Jagger was niet eens haar type. "Maar dat deed er niet toe, want hij was Mick Jagger." Dickinson noemt zichzelf 'het eerste supermodel'. Zij zat in de jury van het televisieprogramma 'America's next top model' en staat bekend om haar scherpe kritiek.

De 62-jarige Jagger heeft het imago van rokkenjager. De Brit heeft momenteel een relatie met fotomodel L'Wren Scott. Hij is tweemaal getrouwd geweest. In 1970 gaf hij zijn jawoord aan Bianca Perez Morena De Macias uit Nicaragua. Het huwelijk eindigde in 1979. Elf jaar later trouwde de zanger met het Amerikaanse fotomodel Jerry Hall. Zij vroeg in 1999 een scheiding aan, nadat Jagger toegaf een kind te hebben verwekt bij het Braziliaanse model Luciana Morad.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen