Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Boris Becker slaat danseres aan de haak

Shownieuws

Een sensueel ogende danseres is de nieuwe vriendin van Boris Becker. Bij een aidsbenefiet in Cannes week de 27-jarige Leanne Codrington niet van zijn zijde.

De nieuwe vriendin van Boris Becker is een sensueel ogende danseres. Dat schrijft de Duitse krant Bild. Bij een aidsbenefiet in Cannes week de 27-jarige Leanne Codrington niet van de zijde van de 38-jarige ex-tennisser. Codrington, danseres bij Les Ballets de Monte Carlo, is een goede vriendin van Beckers ex Caroline Rocher. Vorig jaar gingen Boris en Caroline na een relatie van drie jaar uit elkaar.

Tot voor kort werd Beckers naam gekoppeld aan ene Lilly uit Miami. Al meer dan een maand zijn zij echter niet meer in elkaars gezelschap gezien, schrijft Bild.

De Britse Codrington studeerde aan de koninklijke balletschool in Londen. Zij trad vervolgens op met verschillende gezelschappen. In de film 'The golden bowl' (2000) speelt zij een danseres. Sinds maart vorig jaar danst zij voor Les Ballets de Monte Carlo.

Becker won in 1985 op 17-jarige leeftijd het prestigieuze tennistoernooi van Wimbledon. Hij was daarmee de jongste winnaar van dat toernooi uit de geschiedenis. Daarna maakte hij jarenlang deel uit van de wereldtop.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen