Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Toppers zetten Willeke Alberti in het zonnetje

Shownieuws

Willeke Alberti en haar moeder waren eregasten tijdens het tweede concert van de Toppers. Gerard Joling, Gordon en René Froger zongen nummers van Willy Alberti.

Willeke Alberti en haar moeder waren zaterdagavond eregasten tijdens het tweede concert van de Toppers in de Amsterdam ArenA. Gerard Joling, Gordon en René Froger brachten een ode aan Willy Alberti. Weduwe Ria en dochter Willeke kregen een grote bos bloemen en het trio zong de Willy Alberti-klassiekers 'Droomland', 'Niemand laat z'n eigen kind alleen' en 'De glimlach van een kind'.

Willy Alberti, die in 1985 op 59-jarige leeftijd overleed, was de ontdekker van André Hazes. Aan deze in 2004 overleden volkszanger werd tijdens de twee Toppers-concerten vorig jaar een ode gebracht. Froger zingt dit jaar het Hazes-nummer 'Bloed, zweet en tranen'. Het publiek reageerde massaal en zong luidkeels mee.

Het concert werd zaterdagavond bijgewoond door een groot aantal bekende Nederlanders, onder wie Linda de Mol, Caroline Tensen en minister voor Vreemdelingenzaken en Integratie Rita Verdonk.

Geer, Goor en Froger geven zondagavond de derde en laatste show van Toppers in Concert. De vrouwengroep Luv', Bobby Farrell van Boney M en de Idols-finalisten Jim, Floortje en Ellen geven gastoptredens.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen