Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Toppers zijn gekker gekleed dan ooit

Shownieuws

De Toppers zijn vrijdag nog uitbundiger gekleed dan de fans gewend zijn. Gerard Joling, René Froger en Gordon maken het nog bonter dan de roze pakken in 2005.

De Toppers zijn vrijdagavond nog uitbundiger gekleed dan de fans van hen gewend zijn. Vorig jaar droegen Gerard Joling, René Froger en Gordon roze pakken tijdens hun twee uitverkochte concerten. Het komische muziektrio gaat dit jaar nog verder, zegt een betrouwbare bron. 'Bling bling' is volgens de insider niet voor niets het thema van de avond.

Het Toppers-fenomeen begon in 2004 als een grap. Volkszangers Gordon en Joling hadden ruzie en gooiden in de media met modder naar elkaar. Collega Froger bemiddelde en hielp de moeilijkheden de wereld uit. Als verrassing zongen de twee voormalige kemphanen een medley met Froger tijdens een van zijn shows.

Uit deze publieke verzoening kwam het idee voort voor een avondvullende show: Toppers in Concert. Het trio wisselde solohits van de heren, waaronder 'No more bolero's' van Joling en 'Nobody else' van Froger af met medleys: van een swingende Motown-mix tot medleys van Abba, het Eurovisie Songfestival en André Hazes.

De Toppers ontvangen tijdens de drie concerten enkele speciale gasten: de meidengroep Luv', de Duitse popgroep Boney M en de Idols-finalisten Floortje, Ellen en Jim.

De drie Toppers-concerten zijn vrijdag, zaterdag en zondag uitverkocht. Thuisblijvers worden zaterdag getroost met een live-uitzending op de website van Talpa, de zender van 'Geer en Goor'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen