Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Britney Spears dumpt Kevin'

Shownieuws

Tabloids melden dat Britney Spears haar man Kevin Federline nu echt gedumpt heeft. Ze zou zijn voortdurend gefeest zat zijn.

Britney Spears heeft haar man Kevin Federline nu echt gedumpt. Dat melden tabloids aan beide kanten van de Atlantische oceaan vrijdag. Britney zou genoeg hebben van zijn voortdurende gefeest.

Vooral de Britse boulevardkranten staan vol van de zaak. Zo meldt de Daily Mirror dat van de relatie 'helemaal niets' over is en zegt een bron in The Sun dat het huwelijk van 'Brit en Kev' volkomen is 'verzuurd'. De woordvoerder van Spears wil in de diverse media niet op de geruchten reageren.

Spears en Federline zijn nu twintig maanden getrouwd. Britney zou verwoede pogingen hebben ondernomen haar huwelijk te redden, maar heeft met een tweede kindje op komst niet veel energie over om de strijd met haar echtgenoot aan te gaan. Federline staat bekend als een nietsnut die zich nauwelijks bemoeit met de opvoeding van zoontje Sean Preston. Hij zou de hele dag met een groepje vrienden in en om het huis van de twee in Malibu hangen. Nu Britney hem dronken en stoned heeft betrapt, is de maat vol.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen