Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jack White verliet Detroit om afgunst

Shownieuws

Jack White verliet zijn woonplaats Detroit vanwege de negatieve houding tegenover hem. Volgens de voorman van The White Stripes keerde zijn roem zich tegen hem.

(Novum/AP) - Jack White was niet langer gelukkig in zijn woonplaats Detroit vanwege de negatieve houding die hij daar voelde tegenover hem en zijn band. De voorman van The White Stripes moest daarom wel naar een andere stad verhuizen. "Ik kon er niet meer tegen. Ik moest ergens naar toe waar ik weer gewoon kon ademen." Volgens de 30-jarige White keerde zijn roem zich tegen hem in Detroit.

De zanger en gitarist denkt dat het hem niet in dank werd afgenomen dat hij optrad als de muzikale ambassadeur van Detroit. "Ik probeerde de gemeenschap van muzikanten bij elkaar te houden en de positieve sfeer te behouden, maar het was een verloren strijd." White woont nu met zijn gezin in Nashville, in de Amerikaanse staat Tennessee. De muzikant trouwde vorig jaar met het topmodel Karen Elson. Begin deze maand kreeg het paar een dochtertje, Scarlett Teresa.

Jack White is niet alleen voorman van The White Stripes, maar speelt ook in de band The Raconteurs. Met The White Stripes verdiende hij eerder dit jaar een Grammy voor het album 'Get behind me satan' in de categorie alternative.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen