Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Denise Richards backstage bij Bon Jovi

Shownieuws

Denise Richards was backstage bij het concert van Bon Jovi in Nijmegen. Dit voedt de geruchten dat zij een relatie heeft met gitarist Richie Sambora.

Denise Richards was donderdag backstage aanwezig bij het concert van Bon Jovi in het Goffertpark in Nijmegen. Dit voedt de geruchten dat zij een relatie heeft met Richie Sambora, de gitarist van de band. De actrice en de rocker werden onlangs zoenend gespot. De 35-jarige Richards en de 46-jarige Sambora hebben zich niet uitgelaten over de aard van hun relatie.

Foto's van het zoenende stel verschenen eind april in verschillende Amerikaanse media, twee dagen nadat het verzoek van Richards om een straatverbod voor ex-man Charlie Sheen door de rechter werd ingewilligd. Volgens de voormalige Bondgirl heeft Sheen haar met de dood bedreigd.

Ook Sambora ligt in scheiding, met actrice Heather Locklear. Ze zijn verwikkeld in een voogdijkwestie over hun dochter. De actrice wil de voogdij niet delen. Locklear en Richards waren goede vriendinnen. In een interview begin mei met het Amerikaanse blad People vertelde Richards dat hun vriendschap momenteel flink bekoeld is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen