Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michael Jackson weer in spotlights

Shownieuws

Michael Jackson treedt uit de anonimiteit. De 47-jarige popster neemt zaterdag in Tokio de Legend Award in ontvangst tijdens de Japanse MTV Awards.

Michael Jackson weer in spotlights

(Novum/AP) - Michael Jackson treedt uit de anonimiteit. De popster neemt zaterdag in Tokio de Legend Award van MTV Japan in ontvangst. Hij heeft sinds zijn vrijspraak in de rechtszaak tegen hem vanwege vermeend kindermisbruik in juni vorig jaar de publiciteit gemeden, onder meer door te verhuizen naar Bahrein.

Jacksons aanwezigheid bij de uitreiking van de Japanse MTV Awards is het begin van een 'tournee' langs Singapore, Hongkong en Sjanghai. Volgens een woordvoerder van de artiest is hij van plan tijdens zijn reis weeshuizen te bezoeken, Tokio te ontdekken en leden van het Aziatische bedrijfsleven te ontmoeten.

In een verklaring zei de 47-jarige popzanger uit te kijken naar zijn optreden zaterdag in Japan. "Omdat ik veel goede herinneringen heb aan mijn eerdere bezoeken aan het land", verklaarde hij. "Ik dank MTV Japan voor de grote eer. Ik kijk ernaar uit om oude vrienden te ontmoeten en mijn vele fans in het land te begroeten. Zij hebben de afgelopen jaren hun onvoorwaardelijke steun en liefde aan mij en mijn familie getoond."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen