Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rapper Beanie Sigel neergeschoten

Shownieuws

Rapper Beanie Sigel is gewond geraakt bij een schietpartij. De 32-jarige Amerikaan wist zichzelf naar een ziekenhuis te rijden en is niet in levensgevaar.

(Novum/AP) - Rapper Beanie Sigel is donderdag gewond geraakt bij een schietpartij. Volgens de politie gaat het om een overval. Sigel is niet in levensgevaar. De 32-jarige Amerikaan wist zichzelf naar een ziekenhuis in Philadelphia te rijden. Zijn rechter bovenarm is een of twee keer geraakt.

Het is niet bekend waar de schietpartij precies plaatsvond. De overval zou zijn uitgevoerd door vijf personen in twee auto's. Meer details zijn nog niet bekend.

Sigel, die eigenlijk Dwight Grant heet, probeert al enige tijd zijn criminele verleden te ontvluchten. In augustus werd hij vrijgelaten na een jaar gevangenisstraf, die hij uitzat na een vuurwapendelict. In september werd hij vrijgesproken van een aanklacht wegens poging tot moord. Verder werd hij in november korte tijd gevangengezet omdat hij geen alimentatie had betaald.

Sigel maakte drie albums: 'The truth' (2000), 'The reason' (2001) en 'The B. coming' (2005). Verder speelde hij in films.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen