Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Michael Jackson zoekt huis in Groot-Brittannië'

Shownieuws

Michael Jackson is op zoek naar een huis in Groot-Brittannië. "Ik heb altijd al van het Verenigd Koninkrijk gehouden en ik ben dol op de fans hier."

'Michael Jackson zoekt huis in Groot-Brittannië'

Michael Jackson is op zoek naar een huis in Groot-Brittannië. Dat meldt de Britse krant Daily Mail donderdag. "Ik heb altijd al van het Verenigd Koninkrijk gehouden en ik ben dol op de fans hier", zegt de 47-jarige popzanger. Hij zou een luxe landgoed in of rond Londen zoeken. Ook bekijkt Jackson plaatsten in Schotland en Ierland. Zijn landgoed Neverland in Californië is niet meer in gebruik.

De 47-jarige Amerikaanse popster woont sinds vorig jaar in Bahrein. Hij vertrok naar de golfstaat nadat hij in de Verenigde Staten was vrijgesproken van het misbruiken van jonge jongens. Neverland werd later gesloten, nadat de King of Pop zijn financiële problemen tegenover de werknemers niet kon nakomen.

In april werd bekend dat Jackson zijn oog had laten vallen op een kasteel in het Zwitserse Luzern. Het is niet bekend hoe het is gesteld met de mogelijke aankoopplannen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen