Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Regen drukt stemming op Dauwpop niet

Shownieuws

De regen heeft donderdag de stemming op Dauwpop niet gedrukt. Op het popfestival in Luttenbergerweg spelen bands en artiesten uit binnen- en buitenland.

De regen heeft donderdag de stemming op Dauwpop niet gedrukt. Op het popfestival in Luttenbergerweg, net buiten Hellendoorn, treedt de hele dag een keur aan bands en artiesten uit binnen- en buitenland op. De Nederlandse dj Don Diablo sluit om 20.00 uur het festival af.

Het festival opende donderdag om 08.30 uur de deuren. De bezoekers lieten zich door het miezerige weer niet ontmoedigen en bevolkten al vroeg op de dag het festivalterrein. De editie van vorig jaar viel door de bijna constante regenbuien enigszins in het water. De regendruppels vallen ook dit jaar regelmatig neer op het terrein, maar de buien zijn minder hevig dan een jaar eerder. Vorig jaar was Dauwpop met negenduizend bezoekers niet uitverkocht.

Dauwpop is met elk jaar rond de tienduizend bezoekers het grootste muziekfestival van Oost-Nederland. Dit jaar staan op het festival optredens gepland van Nederlandse artiesten als Anouk, The Sheer, De Dijk, Jannes, Voicst en Normaal. Uit het buitenland zijn The Rasmus, Mambo Kurt en Beth Hart de grote blikvangers. De optredens zijn verdeeld over drie podia in drie grote tenten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen