Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Remake van John Woo-klassieker

Shownieuws

'A better tomorrow', John Woo's klassieker uit 1986, wordt in Zuid-Korea opnieuw verfilmd. De eerste versie van de gangsterfilm werd geproduceerd in Hongkong.

Remake van John Woo-klassieker

(Novum/AP) - 'A better tomorrow', John Woo's klassieke film uit 1986, wordt opnieuw verfilmd. De oorspronkelijke versie van de gangsterfilm werd geproduceerd in Hongkong. De nieuwe versie is van Zuid-Koreaanse makelij. Producent is Park Hyung-jun. De remake wordt volgend jaar opgenomen. Park is momenteel op zoek naar scenarioschrijvers en een regisseur.

De film vertelt het verhaal van twee broers, een bendelid en een politieman. Leslie Cheung en Ti Lung spelen de broers. Chow Yun-fat werd door deze film bekend als schietgrage handlanger van de schurk.

Het opnieuw in beeld brengen van de film van Woo is een uitdaging voor de makers. De 60-jarige Chinees is beroemd door zijn choreografie in het in beeld brengen van geweld. Na een twintig jaar durende carrière in de filmindustrie van Hongkong startte de cineast in 1993 een carrière in Hollywood. Daar maakte hij films als 'Hard target', 'Face/off' en 'Mission: Impossible II'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen