Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jon van Eerd speelt dubbelrol in eigen klucht

Shownieuws

Jon van Eerd speelt dit najaar een dubbelrol in het door hemzelf geschreven 'Dubbel op!'. De klucht gaat over een sjoemelende chirurg en diens sullige broer.

Jon van Eerd is vanaf dit najaar te zien in het door hemzelf geschreven stuk 'Dubbel op!'. De acteur en theatermaker speelt in deze klucht beide hoofdrollen. 'Dubbel op!' gaat over een sjoemelende, ongediplomeerde plastisch chirurg en diens sullige broer. Naast Van Eerd zijn onder anderen Lucie de Lange, Esther Roord en Han Oldigs in het stuk te zien.

Het wordt de vierde klucht waarin Jon van Eerd verschijnt. Eerder was hij te zien in 'Tel uit je winst' (2002), 'De tante van Charlie' (2003) en 'Een rits te ver' (2005). Bij alledrie de producties was Van Eerd verantwoordelijk voor het script.

De 45-jarige Van Eerd speelde onder meer in de musicals 'There's no business like showbusiness' (2000), 'Titanic' (2001) en 'Mamma mia' (2003). Voor zijn hoofdrol in 'There's no business like showbusiness' werd hij genomineerd voor een John Kraaijkamp Musical Award.

'Dubbel op!' is van september tot en met maart te zien in ruim tachtig theaters.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen