Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Voorloper 'Da Vinci Code' wordt verfilmd

Shownieuws

'The Da Vinci code' krijgt een vervolg. Deze keer wordt de roman 'Angels & demons' van Dan Brown verfilmd. Brown schreef het boek eerder dan zijn bestseller.

De film 'The Da Vinci code' krijgt een vervolg. Deze keer wordt de roman 'Angels & demons' van Dan Brown verfilmd. Dat meldt het Amerikaanse filmvakblad Variety. Brown schreef het boek eerder dan zijn bestseller 'The Da Vinci code'.

De hoofdpersoon in 'Angels & demons' is professor Robert Langdon, die een moord probeert op te lossen. Ook stuit hij op terroristische plannen van het Duitse geheime genootschap van de Illuminati, dat in de achttiende eeuw werkelijk heeft bestaan.

De rol van Langdon wordt in 'The Da Vinci code' vertolkt door Tom Hanks. Het is nog niet bekend of Hanks de rol opnieuw op zich neemt.

De eerste Dan Brown-film is een groot succes. 'The Da Vinci code' bracht in zijn openingsweekeinde wereldwijd 175,7 miljoen euro op. Alleen 'Star Wars: revenge of the sith' (2005) verdiende meer in het eerste weekeinde na de release.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen