Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Trijntje plant kersttournee met Metropole Orkest

Shownieuws

Trijntje Oosterhuis gaat in december op tournee met het Metropole Orkest. De 31-jarige brunette trekt in de feestmaand met het gezelschap langs elf theaters.

Trijntje Oosterhuis gaat in december op tournee met het Metropole Orkest. De 31-jarige brunette trekt in de feestmaand met het orkestgezelschap langs elf theaters. Het belangrijkste deel van de kerstshow bestaat uit liedjes van Burt Bacharach. De componist werkte eerder samen met onder anderen Marlene Dietrich en Elvis Costello.

Trijntje kijkt uit naar de optredens aan het eind van het jaar. "Al sinds mijn jeugd luister ik naar de muziek van Bacharach. Ik kan niet wachten om zijn liedjes aan mijn publiek te laten horen." Trijntje heeft veel vertrouwen in de samenwerking met het Metropole Orkest. "Ik weet zeker dat de prachtige composities goed tot hun recht zullen komen."

Oosterhuis was jarenlang het gezicht van de band Total Touch en werkt nu als soloartiest. Ze scoorde hits met nummers als 'Vlieg met me mee', 'Touch me there' en 'Somebody else's lover'. In september verscheen haar nieuwste album 'See you as I do'. Momenteel is Trijntje zwanger van haar tweede kind. De geboorte van het kindje wordt in augustus verwacht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen