Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Toppers in Concert live op internet

Shownieuws

Het concert van Gordon, Gerard Joling en René Froger zaterdag in de ArenA is rechtstreeks te volgen op internet. Talpa zendt het concert uit op zijn website.

Het concert van Gordon, Gerard Joling en René Froger zaterdag in de Amsterdam ArenA is rechtstreeks te volgen op internet. Televisiezender Talpa zendt het concert uit op zijn website. Het is volgens de organisatie van Toppers in Concert voor het eerst dat via internet een concertproductie van deze omvang integraal kan worden gevolgd. De drie concerten in Amsterdam op vrijdag, zaterdag en zondag zijn uitverkocht.

Froger is enthousiast over de kwaliteit van de concertregistratie, waarvan hij proefopnamen heeft gezien. "Dat zag er echt heel veelbelovend uit", vertelt de zanger. Met de online uitzending bieden de artiesten hun fans alsnog de mogelijkheid het concert live mee te maken, zegt Froger. "We hebben er ontzettend veel zin in en dat zullen we ook zeker op het web uitstralen."

De belangstelling voor de optredens is enorm, vertelt Froger. "Wat wij met Toppers meemaken, is overweldigend en er wordt nog de hele dag gebeld voor kaarten."

De uitzending van Toppers in Concert 2006 begint zaterdag om 21.00 uur. De regie van de internetregistratie is in handen van Rolf Meter.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen