Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rolling Stones stellen 15 Europese optredens uit

Shownieuws

De eerste vijftien optredens van de Europese tournee van de Stones zijn uitgesteld. Oorzaak is het hoofdletsel dat Keith Richards eind april opliep bij een val.

(Novum/AP) - De eerste vijftien optredens van de Europese tournee van de Rolling Stones zijn uitgesteld. Oorzaak is het hoofdletsel dat gitarist Keith Richards eind april opliep bij een val in Fiji. Dat heeft het management van de Stones woensdag bekendgemaakt. Op 30 juli en 1 augustus staan de Stones geboekt in de Amsterdam ArenA. Die data blijven staan.

Dinsdag meldde de Franse organisatie van de concerten van de Rolling Stones in Parijs al dat deze shows op 2 en 3 juli zijn uitgesteld. Eerder deze maand werd de gehele tour al opgeschoven, maar nu zijn de eerste vijftien shows voorlopig geschrapt. Wanneer de gemiste optredens van de A Bigger Bang European Tour worden ingehaald, wordt later bekendgemaakt. Een van de optredens die zijn uitgesteld is dat in Brussel, dat voor 1 juni stond gepland.

Op de website van de Rolling Stones stond maandag dat de 62-jarige Richards is teruggekeerd naar de Verenigde Staten, waar hij woont, dat het goed met hem gaat en dat hij zich erop verheugt om binnenkort weer op tournee te gaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen