Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Joop van Tellingen ligt wakker van Gordon

Shownieuws

De ruzie met Gordon heeft Van Tellingen niet onberoerd gelaten. "Wat hij over me schreef in zijn column, daar heb ik wel eens een nachtje van wakker gelegen."

De ruzie met Gordon heeft fotograaf Joop van Tellingen niet onberoerd gelaten. "Wat hij over me schreef in zijn column, daar heb ik wel eens een nachtje van wakker gelegen." Toch vindt de paparazzo het niet erg dat hij ruzie heeft met de homodiva, verklaart hij tegen Novum Nieuws. "Je kan niet met iedereen bevriend zijn."

Van Tellingen en Gordon liggen sinds vorige maand overhoop met elkaar. In een column noemde de zanger de persfotograaf achterbaks en een 'irritante strontvlieg'. Van Tellingen omschreef Gordon in een reactie als een arrogante, middelmatige artiest.

Dit weekeinde is Van Tellingen in de Amsterdam ArenA bij Toppers in Concert, een gezamenlijk optreden van Gordon, Gerard Joling en René Froger. De paparazzo hoopt stiekem dat Gordon tijdens het optreden een misstap maakt. "Dat hij zijn stem kwijtraakt bijvoorbeeld."

Van Tellingen gaf dinsdag op het Rembrandtplein in Amsterdam een cursus bespieden. Hij leerde vier kinderen hoe ze in het geheim een foto van een bekende Nederlander kunnen nemen. De deelnemende kinderen waren winnaars van een prijsvraag op de internetsite van het televisieprogramma HotNews.nl. Het programma draait om een webkrant. De eigenaar ervan, gespeeld door Angela Groothuizen, stuurt vijf jonge redacteuren aan in het onderzoeken van een mysterieuze zaak.

De dagelijkse show op televisiezender Jetix is deze maand begonnen aan het tweede seizoen. Voor de eerste serie is HotNews.nl in het najaar onderscheiden met een publieksprijs op het Cinekid Festival en een Nederlandse Academy Award in de categorie jeugdprogramma's.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen