Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Phil Collins haat Amerikaanse Idols

Shownieuws

Phil Collins heeft een hekel aan het muziekprogramma American Idol. "Het concept is zo snel gegroeid dat het zichzelf heeft opgebrand", zegt de Brit.

Phil Collins heeft een hekel aan het muziekprogramma American Idol, de Amerikaanse versie van Idols. "Het concept is zo snel gegroeid dat het zichzelf heeft opgebrand", zegt de 55-jarige zanger tegen de Amerikaanse website chicago.broadwayworld.com. Bovendien ergert de Brit zich aan de juryleden, die kandidaten geestelijk zouden mishandelen.

De voormalige zanger en drummer van Genesis trad maandagavond op tijdens de uitreiking van de John Kraaijkamp Musical Awards in Ahoy' Rotterdam. Hij zong tijdens de zevende editie van het Nederlandse evenement nummers uit de musical 'Tarzan', waarvoor hij de muziek schreef.

Verder maakte hij bekend dat 'Tarzan' de nieuwe 'openeindproductie' is van Joop van den Ende Theaterproducties in het Fortis Circustheater in Scheveningen. Dat is een productie met een onbepaalde looptijd. 'Tarzan' volgt 'Beauty and the Beast' op in het Circustheater en gaat volgend voorjaar in première. De kaartverkoop begint in oktober.

De Disney-productie vertelt het legendarische verhaal van een Engels weesjongetje dat schipbreuk lijdt en wordt opgevangen in een apenkolonie, waar hij opgroeit tot een volwassen man.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen