Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Johnny Logan in studio met Belgische r&b-zanger

Shownieuws

Johnny Logan heeft twee duetten opgenomen met de Belgische r&b-zanger Kaye Styles. Het gaat om hiphopversies van 'What's another year' en 'Hold me now'.

Johnny Logan heeft twee duetten opgenomen met de Belgische r&b-zanger Kaye Styles. Dat meldt de website van de Belgische zender VRT. Het gaat om hiphopversies van 'What's another year' en 'Hold me now'. Met deze nummers won de in Australië geboren 'Mister Songfestival' het Eurovisie Songfestival voor Ierland, in respectievelijk 1980 en 1987.

Logan en Styles ontmoetten elkaar tijdens de Belgische voorronden van het Songfestival. Logan zat in de jury en de Belgische hiphopartiest deed mee. Logan was onder de indruk van het nummer 'Profile'. "Toen ik Kaye zag, zag ik iemand in wie ik onmiddellijk geloofde", vertelt hij aan de VRT. De twee hielden contact na de opnamen en doken dit weekeinde de studio in.

Op het album 'It iz what it iz' van Styles, dat begin april uitkwam, stond al een versie van 'Hold me now'. De duetten met Johnny Logan zijn hier een vervolg op. Volgens Styles zijn het geen covers van de jaren tachtig-hits. "Ik heb mijn touch, mijn flavour in zijn nummers gebracht."

De duetten komen waarschijnlijk op het nieuwe verzamelalbum van Logan, dat vanaf half juni in de winkels ligt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen