Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Circusvoorstellingen Kelly Family afgelast

Shownieuws

Twee voorstellingen van The Kelly Family met het Duitse Circus Roncalli zijn vanwege tegenvallende kaartverkoop geannuleerd. Mensen krijgen hun geld terug.

Twee voorstellingen van The Kelly Family in samenwerking met het Duitse Circus Roncalli zijn vanwege tegenvallende kaartverkoop geannuleerd. Dat meldt organisator Mojo Concerts. The Kelly Family zou op 9 en 10 juni samen met het circus te zien zijn in de Pepsi Stage in Amsterdam. Nederland blijkt echter niet warm te lopen voor de shows. Mensen die al kaarten voor de voorstelling hebben gekocht krijgen hun geld terug.

The Kelly Family bestaat uit leden van een Amerikaanse familie van Ierse afkomst. Vanaf de jaren zeventig trokken de Kelly's door Europa als straatmuzikanten. In 1976 verdiende de groep een platencontract. De grootste successen beleefde The Kelly Family in de jaren negentig, met de albums 'Over the hump' (1994) en 'Almost heaven' (1996). Wereldwijd verkocht de band meer dan vijftien miljoen cd's en twee miljoen video's.

Vanaf eind jaren negentig raakte The Kelly Family bij het grote publiek in de vergetelheid. Dit jaar verscheen hun meest recente album Hope. De band komt in het najaar naar Nederland voor een aantal reguliere optredens.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen