Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Concerten Rolling Stones in Parijs afgelast

Shownieuws

Twee concerten van de Rolling Stones in Parijs zijn geannuleerd. De reden voor de afgelasting van de optredens op 2 en 3 juli is niet bekend.

(Novum/AP) - Twee concerten van de Rolling Stones in het Stade de France in Parijs zijn geannuleerd. De reden voor de afgelasting van de optredens op 2 en 3 juli is niet bekend. Ook is niet duidelijk of de concerten later worden ingehaald. De kaartverkoop is stopgezet.Het optreden in de Franse stad Nice van 8 augustus gaat wel door.

Het annuleren van de concerten in Parijs is vermoedelijk het gevolg van de operatie die Keith Richards begin mei in Nieuw-Zeeland heeft ondergaan. De ingreep bij de 62-jarige gitarist vond plaats nadat hij een hersenschudding had opgelopen toen hij tijdens een vakantie in Fiji uit een palmboom viel. Hij moest onder het mes om de druk op zijn hersenen te verlichten. De gitarist klaagde na zijn val over aanhoudende hoofdpijn.

Maandag keerde de gitarist terug naar zijn woning in de Verenigde Staten. Via een woordvoerder van de Engelse rockgroep liet hij weten de tournee met The Rolling Stones snel te willen hervatten. De eerste concerten van de A Bigger Bang European Tour van The Stones werden door de operatie al uitgesteld.

De Nederlandse concerten van The Rolling Stones op 30 juli en 1 augustus in de Amsterdam ArenA vinden op de geplande data plaats, meldde concertorganisator Mojo Concerts maandag. Toots & The Maytals verzorgt bij beide concerten het voorprogramma. Het concert van 30 juli is inmiddels uitverkocht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen