Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Santegoeds neemt wraak op Verlinde

Shownieuws

Evert Santegoeds haalt uit naar Albert Verlinde na diens kritiek op Entertainment Live. Zo zou de presentator van RTL Boulevard 'veel te nichterig' zijn.

Evert Santegoeds heeft zijn gram gehaald op Albert Verlinde. In het lifestyleblad BLVD haalt hij uit naar zijn collega-showbizzjournalist, nadat hij eerder kritiek van Verlinde op zijn bordje kreeg.

Verlinde, presentator van RTL Boulevard, is 'veel te nichterig', vindt de concurrent van het Talpa-programma Entertainment Live. "Ik zou mezelf een aansteller vinden als ik het zo zou brengen." Vroeger was Verlinde volgens Santegoeds zelfs 'onbenullig, knullig en onbeholpen'.

De Talpa-man gunt Verlinde alle succes, beweert hij. Op zijn beurt zou de RTL-coryfee een stuk minder aardig zijn voor anderen. "Albert heeft dat altijd met mensen die hetzelfde werk doen als hij", meent Santegoeds. "Daarom zit hij altijd de musicals van Joop van den Ende af te kraken. Hoe haal je het in je hoofd?"

De presentatoren voeren sinds maart een onderlinge strijd. Verlinde maakte toen in zijn programma grappen over de tegenvallende kijkcijfers van het concurrerende programma. Santegoeds noemde die kritiek 'niet netjes en oncollegiaal'.

Vroeger was het beter gesteld tussen de twee roddeljournalisten. "We zijn zelfs wel eens op vakantie geweest vroeger", vertelt Santegoeds. Dat uitstapje stond overigens los van amoureuze gevoelens. "Albert Verlinde is niet geil", vindt Santegoeds, die een open relatie heeft met zanger Robert Halewijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen