Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kim Basinger denkt na over rol in '24'

Shownieuws

Kim Basinger speelt mogelijk een rol in de nieuwe serie van '24'. Ze kreeg van hoofdrolspeler en producent Kiefer Sutherland een aanbieding voor een rol.

Kim Basinger speelt mogelijk een rol in de nieuwe serie van '24'. De 52-jarige actrice kreeg onlangs van hoofdrolspeler en producent Kiefer Sutherland een aanbieding voor een rol in serie zes. Dat meldt de website Femalefirst.

Basinger had Sutherland tijdens de opnames van de film 'The sentinel' verteld een groot fan van de tv-serie over terreurbestrijder Jack Bauer te zijn. Ze zegt er wel wat voor te voelen om in serie zes van '24' te spelen. "Het zou erg cool zijn. Ik vind '24' echt geweldig." Sutherland is dolblij dat Basinger nadenkt over het aanbod. "Ik ga haar aan de belofte houden om ooit in de serie te spelen."

In het verleden waren meer filmacteurs in de tv-serie te zien. In de eerste serie vertolkte Dennis Hopper een gastrol als de terrorist Victor Drazen. Sean Astin uit 'Lord of the rings' is in serie vijf te zien. Deze wordt momenteel in de Verenigde Staten uitgezonden. Het is nog niet bekend wanneer deze in Nederland op het scherm komt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen