Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney overweegt aanklacht tegen stoelfabrikant

Shownieuws

Britney Spears onderzoekt de mogelijkheden om juridische stappen te nemen tegen de fabrikant van een stoel, waaruit haar zoontje viel en zich verwondde.

Britney Spears onderzoekt de mogelijkheden om juridische stappen te nemen tegen de fabrikant van een stoel, waaruit haar zoontje begin april viel en zich verwondde. Dat meldt de Amerikaanse omroep MSNBC woensdag. Een breuk van de stoel zou ervoor hebben gezorgd dat Britney's zoontje Sean op de keukenvloer viel en zijn hoofd bezeerde.

Een oppas wilde het nu zeven maanden oude jongetje volgens de omroep uit de stoel oppakken, toen er 'iets knapte' aan het meubelstuk. Hierdoor zou de oppas Sean uit haar handen hebben laten vallen. De baby heeft bij de val volgens onbevestigde berichten een schedelbreuk opgelopen. MSNBC baseert zich op 'bronnen rond Spears en haar echtgenoot Kevin Federline'.

Spears en Federline lieten Sean enkele dagen na het incident op de eerste hulp van een nabijgelegen ziekenhuis in het Californische Malibu onderzoeken. Het ziekenhuis lichtte daarop volgens de standaardprocedure de kinderbescherming in. Kort daarop brachten de kinderbescherming en de politie een bezoek aan het huis van het gezin van Spears. Volgens een politiewoordvoerder ging het bij het bezoek om een normale procedure. Er werd geen proces-verbaal opgemaakt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen