Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mening publiek interesseert Bunskoek niet

Shownieuws

Daphne Bunskoek vindt het niet belangrijk wat televisiekijkers over haar denken. Aan de mening van de mensen direct om haar heen hecht ze veel meer waarde.

Daphne Bunskoek vindt het niet belangrijk wat televisiekijkers over haar denken. Aan de mening van de mensen direct om haar heen hecht de presentatrice en actrice veel meer waarde. "Ik ben niet bezig met wat mensen thuis op de bank van mij vinden", zegt ze woensdag in een interview met het tijdschrift NL 20.

Bunskoek legt uit dat de mensen thuis geen deel uitmaken van haar leven. "Mijn realiteit zijn de mensen met wie ik werk, de mensen met wie ik me omring, mijn partner, mijn vrienden en de interactie tussen die mensen."

De 32-jarige Bunskoek presenteert de programma's RTL Boulevard en RTL Travel. Ze ziet het meewerken aan het reisprogramma RTL Travel als een voorrecht. "Het is gewoon een cadeautje. Dan ben ik in India, om maar eens wat te noemen, en dan denk ik: dit is mijn werk, wat een gelukzaligheid."

Daphne begon haar carrière als presentatrice bij de regionale zender TV Oost. Na een baan als vj bij muziekzender TMF stapte ze in 2002 over naar de NCRV om het ontbijtprogramma Goedemorgen Nederland te presenteren. Vorig jaar maakte ze de overstap naar RTL.

In 2004 maakte Bunskoek haar acteerdebuut in de film 'Feestje!'. Ook speelde ze in de televisieserie 'Keyzer & De Boer Advocaten', die in het najaar op Nederland 1 was te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen