Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tv-verleidster Rowena kickt op risico

Shownieuws

Temptation Island-verleidster Rowena vindt uitdagingen leuker dan seks. De 25-jarige beroepsbabe krijgt een kick van het verleggen van haar grenzen.

Temptation Island-verleidster Rowena vindt uitdagingen leuker dan seks. De 25-jarige beroepsbabe krijgt een kick van het verleggen van haar grenzen, vertelt ze deze week in Aktueel. "Nou liggen mijn grenzen vrij ver weg", zegt Rowena Guldenaars. "Ik durf heel veel dingen en ik wil ook alles een keer uitgeprobeerd hebben."

Zo heeft ze altijd gezegd nooit te zullen bungeejumpen. Vorig jaar kreeg ze in het programma Veronica Summerflirt de kans dat wel te doen. Zonder erover na te denken, nam ze de uitdaging aan. "En het moment dat je daar staat, vol adrenaline, dat vind ik zo gaaf. Iets doen wat je niet durft, dat is de ultieme kick."

Voor het tweede seizoen op rij is het Rowena's rol in Temptation Island om mannen met een relatie te verleiden tot een avontuurtje. In het vierde seizoen van het programma viel ze vorig jaar op als de verleidster die meteen de eerste nacht het bed deelde met een van de kandidaten.

Aanvankelijk schaamde ze zich daarvoor. "Weet je, mijn hele imago is naar de kloten", dacht ze. De schaamte duurde tot de huispsycholoog van het Veronica-programma haar vertelde dat ze aan niemand verantwoording hoeft af te leggen. "Dat heeft me een stuk sterker gemaakt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen