Kies je favoriete radiostation

Dossiers

UPDATE. Dochter voor Tom Cruise en Katie Holmes

Shownieuws

xx

(Novum/AP) - (Update van eerder bericht. Tweede alinea geheel nieuw, derde alinea was de tweede alinea, laatste twee zinnen ervan zijn nieuw, vierde en vijfde alinea geheel nieuw.)

Tom Cruise en Katie Holmes hebben een dochter. Het meisje, Suri, is dinsdagavond geboren in Los Angeles. De baby weegt 3400 gram en is 50,8 centimeter groot. Haar naam, die uit het Hebreeuws of het Perzisch stamt, betekent 'prinses' of 'rode roos', staat in een verklaring die door de woordvoerder van Cruise is verspreid.

De bevalling vond vermoedelijk plaats in het huis van Cruise en Holmes in Beverly Hills. De geboorte van het kind werd gisteravond direct gemeld in het Amerikaanse televisieprogramma Tonight Show van Jay Leno. "Ik kreeg net een telefoontje met het bericht dat Tom Cruise zojuist een dochtertje heeft gekregen, twee minuten geleden. Geen grap", zei de presentator in zijn liveshow.

Voor de 27-jarige Holmes is het haar eerste kind. Cruise (43) heeft eerder een dochter geadopteerd. Ook heeft hij een zoon uit zijn huwelijk met Nicole Kidman. Cruise zou woensdag beginnen met een publiciteitscampagne voor zijn nieuwe film 'Mission: Impossible III'. Deze campagne is voorlopig uitgesteld, laat filmmaatschappij Paramount weten.

Tom Cruise en actrice Katie Holmes hebben sinds april vorig jaar een relatie. Sinds juli zijn ze met elkaar verloofd. Hun huwelijk is gepland na de bevalling van Holmes, maar een precieze datum is nog niet bekendgemaakt.

In het meinummer van het Amerikaanse GQ Magazine zei Tom Cruise eerder dat hij meteen na de bevalling de placenta en de navelstreng van zijn verloofde zou willen opeten. Volgens de acteur zijn deze heel voedzaam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen