Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brooke Shields voor tweede keer moeder

Shownieuws

Actrice Brooke Shieds is dinsdag bevallen van haar tweede dochter. Het meisje heet Grier Hammond en weegt 3180 gram. Shields heeft al een dochter van 2 jaar.

(Novum/AP) - Actrice Brooke Shieds is dinsdag bevallen van haar tweede dochter. Het meisje heet Grier Hammond en weegt 3180 gram. De 40-jarige Shields en haar man, de 42-jarige televisiemaker Chris Henchy, hebben al een dochtertje van 2 jaar. In januari maakte Shields bekend dat ze opnieuw zwanger was van een meisje.

Shields beviel op dezelfde dag waarop Tom Cruise en Katie Holmes een dochter kregen. Shields en Cruise hadden vorig jaar een publieke aanvaring. De 43-jarige acteur uitte in een interview kritiek op de actrice vanwege haar gebruik van antidepressiva na de geboorte van haar eerste dochter Rowan. Shields reageerde hierop furieus in de media. Ze noemde de uitspraken van Cruise onverantwoordelijk en gevaarlijk.

De actrice zou destijds door haar therapeut zijn overgehaald om antidepressiva te gebruiken, omdat zij na de geboorte van haar eerste dochter vijandige gevoelens voor het kind zou hebben ontwikkeld. Na het gebruik van de medicijnen voelde Shields zich een stuk beter.

Shields is sinds jonge leeftijd actrice en speelde in diverse films. In 1980 brak ze door in de film 'The blue lagoon'. Ze werd vooral bekend door haar eigen sitcom 'Suddenly Susan' en haar huwelijk met de tennisser Andre Agassi. In 2001 trouwde ze met haar huidige man.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen