Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Julia Branca uit ONM wil nieuwe Katja zijn

Shownieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen vindt het geen slecht idee om de nieuwe Katja Schuurman te zijn. De 21-jarige actrice vindt dat ze veel gemeen heeft met Schuurman.

Yolanthe Cabau van Kasbergen vindt het geen gek idee om als de nieuwe Katja Schuurman door het leven te gaan. Dat zegt de actrice, bekend van haar rol als Julia Branca in 'Onderweg naar morgen', woensdag in Algemeen Dagblad. Ze vindt dat ze veel gemeen heeft met het sekssymbool. "We zijn allebei op ons negentiende in een soap beland, hebben allebei donkere krullen en bruine ogen."

Vooralsnog vindt Yolante dat Katja een carrière heeft waarvan ze alleen maar kan dromen. En er zijn meer verschillen tussen haar en Schuurman, vertelt ze. De actrice wil niet beamen of ze daarmee doelt op haar natuurlijke borsten tegen de implantaten van Schuurman. "Dat mag je best opschrijven, maar het zijn wel jouw woorden."

De actrice kan het iedereen aanraden ooit een 'bitch' te spelen in een televisieserie. "Hoe gemener hoe beter", zegt ze over Julia. "Ze is verslaafd aan geld, gaat vreemd bij het leven. Helemaal top." De rol heeft ook een keerzijde. "In het begin werd ik vreselijk onzeker van soapfans die mij verwisselden met het personage dat ik speel. Ik heb daar 's nachts van in mijn bed liggen huilen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen