Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Veronica test secretaresses op gooivaardigheid

Shownieuws

Secretaresses doen donderdag op Nationale Secretaressedag op initiatief van Veronica letterlijk een gooi naar het Nederlands kampioenschap typemachine gooien.

Secretaresses doen donderdag op Nationale Secretaressedag letterlijk een gooi naar het Nederlands kampioenschap typemachine gooien voor secretaresses. De secretaresse die de typemachine het verst werpt, wint niet alleen de nationale titel, maar mag ook een nieuw mantelpakje en schoenen uitzoeken.

De wedstrijd wordt georganiseerd door Radio Veronica, dat rechtstreeks verslag doet van het evenement tijdens het ochtendprogramma van dj Patrick Kicken. De radiozender denkt dat de luisteraars de wedstrijd wel kunnen waarderen, zegt Kicken dinsdag. "Het merendeel van ons publiek is mannelijk. Ik denk dat zij deze secretaressewedstrijd wel een leuk idee vinden. Het is lekker rolbevestigend, maar wel met een knipoog."

De deelneemsters kunnen worden opgegeven door collega's en werkgevers, maar mogen ook zichzelf aanmelden. Het is de eerste keer dat Radio Veronica het Nederlands kampioenschap 'typemachine gooien' organiseert. De zender is van plan er een jaarlijks evenement van te maken.

Nationale Secretaressedag is in 1989 ingesteld om secretaresses in Nederland in het zonnetje te zetten. Werkgevers geven de secretaresses op de derde donderdag van april een aardigheidje.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen