Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Georgina Verbaan is onzeker

Shownieuws

Georgina Verbaan is helemaal niet zo zeker van zichzelf als de buitenwereld misschien wel denkt. Door haar onzekerheid doet ze zich anders voor dan ze is.

Georgina Verbaan is helemaal niet zo zeker van zichzelf als de buitenwereld misschien wel denkt. Dat zegt de 26-jarige actrice in het programmablad Televizier. Door haar onzekerheid doet de seksbom zich anders voor dan ze is. "Op de een of andere manier speel ik tijdens interviews altijd een personage van mezelf. Als er lampjes van camera's branden, krijg ik het gevoel dat ik verplicht moet entertainen."

Verbaan wordt daardoor onhandig en verlegen en maakt iets van zichzelf wat zij helemaal niet is, vertelt ze. "Wanneer ik die beelden terugzie, staat het schaamrood me altijd op de kaken."

Het gebeurt Verbaan ook dat ze vooringenomen journalisten voedt met informatie die vooroordelen over haar juist bevestigt. "Aan alle vragen hoor ik dat hij zijn stuk allang heeft geschreven; hij hoopt alleen op mijn bevestiging", legt ze uit. Tijdens zulke situaties denkt ze de journalist te grazen te kunnen nemen. "Op dat moment denk ik: hahaha, kijk hem nou schrijven, hij gelooft het ook nog. Maar achteraf heb ik spijt, omdat niemand weet dat ik een spelletje heb gespeeld."

De brunette brak door als Hedwig Harmsen in de soapserie 'Goede tijden, slechte tijden'. Na een hoofdrol in de film 'Costa!' maakte ze een uitstapje als zangeres. Verder is Verbaan bekend door haar relatie met Jort Kelder, de hoofdredacteur van het zakenblad Quote.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen