Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bassist Arctic Monkeys oververmoeid thuis

Shownieuws

Arctic Monkeys-bassist Andy Nicholson laat de Amerikaanse tournee van de Britse band wegens oververmoeidheid aan zich voorbijgaan. Nick O'Malley vervangt hem.

Arctic Monkeys-bassist Andy Nicholson laat de Amerikaanse tournee van de Britse band wegens oververmoeidheid aan zich voorbijgaan. Dat maakt de band bekend op zijn website. Nick O'Malley is door de band aangetrokken om Nicholson tijdelijk te vervangen.

In een korte persverklaring wordt het drukke tourneeschema van het afgelopen jaar aangehaald als oorzaak van de vermoeidheid van Nicholson. De Arctic Monkeys geven volgende maand elf concerten in de Verenigde Staten. De groepsleden wensen Nicholson een snel herstel toe.

Vorig jaar kwam de debuutsingle 'I bet you look good on the dancefloor' van de Arctic Monkeys op de eerste plaats van de Engelse hitlijst binnen. Het debuutalbum 'Whatever people say I am, that's what I'm not' verscheen in januari en is het best verkopende debuutalbum in de geschiedenis van Groot-Brittannië.

De groep speelt op 20 augustus op het Nederlandse Lowlands-festival. Tegen die tijd moet Nicholson weer van de partij zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen