Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Herman den Blijker schrijft keukenervaringen op

Shownieuws

Herman den Blijker heeft de ervaringen die hij opdeed tijdens 'Herrie in de keuken' opgeschreven. De verhalen zijn te lezen in het gelijknamige boek.

Herman den Blijker heeft de ervaringen die hij opdeed tijdens het maken van 'Herrie in de keuken' opgeschreven. De verhalen zijn te lezen in het boek dat dezelfde titel als het tv-programma heeft gekregen. Het boek is maandag gepresenteerd in restaurant Groot Paardenburg in Ouderkerk aan de Amstel.

Jaap van Rijn schreef de belevenissen in naam van Den Blijker op. De chef-kok onderwerpt in zijn tv-programma's hopeloze restaurants aan een metamorfose. In zijn pogingen zaken te transformeren in topetablissementen, gaat Den Blijker niet zachtzinnig te werk. De visie op een succesvol restaurant en de directe werkwijze van Den Blijker zijn door Van Rijn verwerkt in verhalen in het boek. Behalve in de normale boekwinkels zal het ook worden verkocht in enkele slagerijketens, wijnhandels en de supermarkten van Albert Heijn.

Momenteel is Den Blijker op RTL 5 te zien in 'Herman zoekt chef'. In de serie gaat Den Blijker op zoek naar een talentvolle chef-kok voor zijn nieuwe restaurant in de Utrechtsestraat in Amsterdam. Op 6 juni wordt in de slotaflevering bekend wie de chef-kok wordt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen