Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Keith Richards wil snel op tournee met The Stones

Shownieuws

Keith Richards is klaar om de tournee met The Rolling Stones te hervatten. De gitarist is gezond en wel teruggekeerd naar zijn huis in de Verenigde Staten.

Keith Richards is klaar om de tournee met The Rolling Stones te hervatten. De 62-jarige gitarist is maandag gezond en wel teruggekeerd naar zijn huis in de Verenigde Staten. Dat maakte de Michael Cohl, de tourpromoter van de Britse rockgroep, bekend.

Richards herstelde in Nieuw-Zeeland van een operatie. Hij liep een hersenschudding op toen hij tijdens een vakantie in Fiji uit een palmboom viel. Richards moest later onder het mes om de druk op zijn hersenen terug te brengen. De gitarist had geklaagd over hoofdpijn na de val.

De eerste concerten van de A Bigger Bang European Tour van The Stones werden door de ingreep bij Richards uitgesteld. Cohl zegt spoedig de nieuwe data bekend te maken. De Nederlandse concerten van The Rolling Stones op 30 juli en 1 augustus in de Amsterdam ArenA vinden op de geplande data plaats, meldt concertorganisator Mojo Concerts. Toots & the Maytals verzorgt bij beide concerten het voorprogramma. In Duitsland is Guns N' Roses hiervoor uitgenodigd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen