Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Luv' grapt over naaktreportage Playboy

Shownieuws

Playboy wil een naaktreportage met de zangeressen van Luv'. Dat zeggen de drie zangeressen. Playboy ontkent Luv' te hebben gevraagd uit de kleren te gaan.

Playboy wil een naaktreportage met de zangeressen van Luv'. Dat zeggen Patty Brard (51), Marga Scheide (52) en José Hoebee (52) tegen Novum Nieuws. De dames zouden al benaderd zijn door het blootblad, maar Playboy ontkent Luv' te hebben gevraagd uit de kleren te gaan.

Of Luv' ook naakt wil gaan poseren is nog niet zeker. "We zijn gebeld. Maar doen we het ook ... dát is de vraag", zegt Marga. José betwijfelt of ze klaar is voor een blootsessie. "Ik denk dat ik dan Robert Schoemacher en een paar andere plastisch chirurgen nodig heb." Patty geeft aan waar José zich volgens haar moet laten opereren. "Bij je andere lippen", grapt de diva.

Luv' beleeft dit voorjaar haar derde comeback. Sinds april zendt RTL4 een realitysoap uit waarin te zien is hoe Luv' zich voorbereidt op de concerten die de groep de rest van het jaar geeft. Dit weekeinde is het trio driemaal te gast in de Amsterdam Arena, bij de Toppers Gordon, Gerard Joling en René Froger. Ook verscheen de dvd 'Back in Luv'', met daarop alle hits van de meidengroep.

Luv' scoorde in de jaren zeventig hits als 'Waldolala', 'The greatest lover' en 'Trojan horse'. In 1981 viel het trio na ruzies uiteen. De dames probeerden in 1993 voor de eerste keer terug te komen. Ze brachten een nieuwe cd uit en hielden een tournee door enkele Europese landen. Een jaar later viel de groep weer uiteen. Vorig jaar kwam Luv' eenmalig bij elkaar voor een optreden ter ere van het 40-jarige jubileum van producer Hans van Hemert.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen